roMedia-crestin

media moderna pentru Dumnezeu

ovoce

glume crestine- sa glumim fara sa pacatuim

Moare un programator de jocuri si dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?"

Un turist crestin merge pe munte si se intalneste cu un urs.. Nestiind ce sa faca, incepe sa se roage tare:
- Doamne, Te rog sa dai ursului ganduri crestine!!!!
La care ursul isi impreuneaza labele si zice:
- Doamne, binecuvanteaza aceasta masa..

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

De prin biserici adunate

Marţi la orele 4 p.m. o să fie o seară a femeilor. Se va servi îngheţată făcută la biserică. Surorile care dau lapte să vină mai devreme.

Sora Johnson va cânta piesa „pune-mă în patul meu de odihnă” acompaniată de pastor.

Florile de pa amvom vor fi oferite spre slava lui Dumnezeu în amintirea mamei lui.

Joi la orele 5 p.m. va fi o întâlnire a noilor mame a bisericii. Doamnele care vor să devină mame în viitorul apropiat, să treacă pe la biroul păstorului.

Duminică vom avea o colectă specială pentru punerea unui covor nou în sanctuar. Toţi cei ce vor să facă ceva pe covorul nou, să vină în faţă şi să ia o bucată de hârtie.

Cei fără adăpost din oraşul nostru vor servi o cină cu fasole scăzută în subsolul bisericii. Va urma o serată muzicală.

Pastorul va oferi masajul de seară la orele 6 p.m.

Pastorul va rosti mesajul de rămas bun, după care adunarea va intona imnul „cântaţi toţi de bucurie”

Un anunţ, cu privire la starea păstorului, care era bolnav: „DOMNUL E BUN, pastorul e mai bun”!

Surorile Truett şi Meryweather vor cânta un duet, Domnul ştie de ce

Nu te lăsa ucis de îngrijorare! Biserica vrea să ajute!

Predica de seară se va întitula: ce este iadul? Veniţi mai repede şi ascultaţi repetiţia corului

Surorilor! Nu uitaţi să aduceţi acele obiecte care nu vă mai trebuie acasă! Nu-i uitaţi pe bărbaţii voştri!

După cina de seară, vom avea rugăciune şi medicaţie

Fratele Emanuel a cântat cântarea „pe aici nu voi mai trece”, producând o mare satisfacţie fraţilor din biserică

Puneţi donaţia în plic, împreună cu persoana decedată pe care o comemoraţi

Irving Benson şi Jessie Carter s-au căsătorit în biserică, la 24 Octombrie. Aşa s-a sfârşit o prietenie ce dăinuia de pe vremea şcolii elementare

Copii vor prezenta Hamlet de Shakespeare în subsolul bisericii. Membrii sunt invitaţi să participe la această tragedie.

Barbara va rămâne în spital pentru mai multe teste. Ea nu poate dormi noaptea, şi are nevoie de casete cu predicile păstorului

Cei ce au curăţat curtea adunării şi păstorul, să vină în faţă

Păstorul este bolnav, aşa că serviciul de vindecare de miercuri seara se va anula

Toată muzica cântată a fost compusă de Handel în cinstea celei de-a 300-a aniversări a naşterii sale

Biroul bisericii va fi închis până la deschidere. Va fi închis în timpul deschiderii. Se va redeschide luni dimineaţa

Corul are nevoie de 8 robe noi, datorită adăugării unor noi membri şi uzurii unora vechi.

Predica de dimineaţa: Probleme contemporane: Eutanasia. Vom încheia cu imnul „Ia-mi viaţa mea”

Predica de dimineaţa: Bârfa, vorbirea de rău. Vom încheia cu imnul „lasă-mă să-ţi spun ce-am auzit”

Sunteţi neştiutor de carte? Scrieţi bisericii ca să vă ajute

Lecţia despre proorocie a fost anulată din cauza unor circumstanţe imprevizibile

Facem rugăciuni speciale pentru cei ce sunt bolnavi la cerere

Predica de dimineaţa: Isus umblă pe ape. Predica de seară: în căutarea lui Isus

Bertha Belch, misionară în Africa va vorbi deseară. Veniţi să o ascultaţi pe misionară vorbind din Africa

Pastorul îşi va aprinde lumânarea de la lumânarea de pe amvon. Uşierii îşi vor aprinde lumânările de la lumănarea pastorului, apoi vor aprinde pe cei ce stau în primul rând

Avem un sistem nou se sonorizare, oferit de unul dintre fraţii din biserică pe cinstea soţiei sale

Reply to This

Goliat dupa ce a fost lovit cu piatra:
- A, nuciodata nu mi-a mai trecut asa ceva prin cap!

Reply to This

3 americani au probleme cu masina si se pregatesc sa mearga pe jos prin desert pana la prima localitate. Unul ia in mama o sticla mare de cola.
- De ce cari sticla asta cu tine, intreaba altul?
- Pai e pustiu, daca imi e sete, de unde sa iau apa? atunc o sa beau din sticla mea.
Al doilea ia o cutie.
- Dar tu ce cari acolo?
- Am pizza, daca sa-mi fie foame, acolo nu sunt magazine si o sa am ce mananca.
Dupa o vreme si cel care a tot pus intrebari ii urmeaza. Primii doi il privesc mirati.
- Tu de ce cari usa de la masina cu tine? l-au intrebat
- Pai daca mi-e cald, cum o sa ma racoresc in desert? Atunci o sa deschid geamul.

Reply to This

”Nu cred ca Dumnezeu exista.”

Un barbat a mers la frizer sa se tunda. In timp ce frizerul a inceput sa il tunda pe client, cei doi au inceput o conversatie interesanta despre diverse subiecte. In cele din urma au ajuns sa vorbeasca despre Dumnezeu, iar frizerul a spus:

”Nu cred ca Dumnezeu exista.”

“De ce spui asta?” a intrebat clientul.

“Trebuie doar sa iesi pe strada si sa vezi ca Dumnezeu nu exista. Spune-mi, daca Dumnezeu ar exista, ar mai fi atatia oameni bolnavi? Ar mai fi copii abandonati? Daca Dumnezeu ar exista n-ar mai fi suferinta si durere. Nu-mi pot imagina cum ar fi sa iubesti un Dumnezeu care permite asemenea lucruri sa se intample.”

Clientul s-a gandit pentru un moment dar nu a raspuns pentru ca nu vroia sa inceapa o discutie incontradictoriu.

Peste putin timp, frizerul termina de tuns si clientul pleca mai departe. Imediat ce a iesit din frizerie a vazut insa pe strada un om neingrijit, cu parul lung si murdar.. Parea un om sarman. Clientul s-a intors la frizer si i-a spus:

”Stii ceva? Frizerii nu exista!”

“Cum poti spune asta?” a intrebat frizerul nedumerit.

“Eu sunt aici si sunt un frizer. Si tocmai te-am aranjat!”

“Nu e asa!” a spus clientul. “Frizeri nu exista pentru ca daca ar exista nu ar mai fi oameni cu par lung si neingrijit, ca omul de afara.”

“Dar frizerii exista! Ceea ce se intampla e ca oamenii nu vin la mine.”

“Exact!” a spus clientul plin de incantare.”Asta e ideea! Si Dumnezeu exista! Ceea ce se intampla este ca oamenii nu merg la El si nu Il cauta. De aceea exista atata durere si suferinta in lume.”

Exista Dumnezeu? (poveste de Octavian Paler)

Reply to This

Reply to This

RSS

Music

Loading…

Badge

Loading…
Locations of visitors to this page

© 2009   Created by ovoce on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!